Salg af stiga plæneklippere

Nem vedligeholdelse af haven

Plæneklipperen gør det nemt og overskueligt at holde haven pæn og ordentlig, og det er derfor også en af de hyppigst fremkommende maskiner i de danske haver. Der findes imidlertid et væld af forskellige plæneklipper, der adskiller sig fra hinanden både hvad angår kvalitet samt funktionalitet. Din plæneklipper skal matche dit individuelle behov for at sikre den bedst mulige oplevelse.

 

Stiga

Hos J.P.S Entreprenør Materiel er en af vores mest solgte mærker inden for plæneklippere Stiga.

Stiga er et svensk mærke, der blev grundlagt i 1934 og igennem de mere end 80 år fra grundlæggelsen til i dag, har de leveret innovative plæneklippere. Det gør dem til en af de ældste plæneklipperproducenter, og igennem alle 80 år har deres maskiner været kendt for deres høje kvalitet og brugervenlighed.

 

Plæneklipper til både til store og små haver

På vores web-shop kan du finde plæneklippere fra Stiga til ethvert behov. Der er plæneklippere, der kan håndtere den mindste og den største have. Du kan således vælge mellem:

  • Deciderede havetraktorer/raidere – eksempelvis vores Stiga Park 120
  • Benzindrevne plæneklippere – eksempelvis vores Stiga Combi 50
  • Batteridrevne pæneklippere – eksempelvis vores Stiga Combi 48 S A E 80 volt
  • Robotplæneklippere – Stiga autoklip 225 S

Havetraktoren er for dig, der har en store have. Vores havetraktorer har forskellige indstillinger til deres klipning, og derudover er de ergonomiske. Derved gør havetraktoren det at passe en stor, uensartet have meget nemmere. Den benzindrevne plæneklipper er den klassiske plæneklipper, og dens bagudkast gør den velegnet til haver med højt græs. En el-dreven plæneklipper er nem og ligetil at gå til. Det er den mest fleksible plæneklipper, der med sin lave vægt er nemt at håndtere. Derudover har den ingen udstødningsgas og er meget miljøvenlig.

 

Find din nye plæneklipper her på siden

Du kan læse meget mere om alle vores plæneklippere her på siden, og om hvad de hver især er gode til. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 98928366 og tage en snak omkring dit behov, og hvilken plæneklipper der passer til det. Hvis du bor i eller omkring Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring, kan du også slå et smut forbi vores butik og se alle vores maskiner samt høre mere om dem.