Velkommen

I Marts 1980 startede Jens Peter Steffensen virksomheden op i lejet lokaler i Danmarksgade 6. Hjørring. Dengang startede det hele med udlejning , salg og reprationer af entreprenørmateriel. I 1983 overtog vi forhandlingen og lageret af havemaskiner efter C.H. Thomsen Automobiler, der dengang hørte til i Østergade 24.

Firmaet udviklede sig i takt med tiden og med en del nye tiltag og forhandlinger, blev pladsen efterhånden for trang, så i 1987 flyttede vi ind i egne, nybyggede lokaler på Vandværksvej 25 i Hjørring, hvor vi også holder til den dag i dag.

Gennem årene er der løbende blevet udvidet i takt med, at firmaet er vokset og sortimentet er blevet større. Senest i 2001 hvor vi udvidede vores butik med ny udstilling og værksted med smedeafdeling til opbygninger.

Vi beskæftiger i dag 9 mand, og dækker ethvert behov inden for have, park samt bygge- og anlægsbranchen.

JPS Entreprenørmateriel drives i dag af Jens Peter Steffensen og sønnen Gorm Steffensen, som har været i firmaet siden 2004.

Ring til os, eller kig forbi JPS Entreprenørmateriel på Vandværksvej 25, Hjørring. Vi hjælper gerne med at opfylde dine behov.

Vi handler både med private og erhvervskunder!