Salg af Motorsave

Sådan vælger du den rigtige motorsav

Motorsaven kan blive din bedste ven, når du arbejder med træbearbejdning og træfældning, da den er et særdeles effektivt værktøj. Det kræver dog, at du finder den rigtige, og at vælge den rette motorsav er ingen simpel opgave. Der findes mange forskellige mærker og modeller, og det kan være svært at skelne de enkelte fra hinanden. Du kan med rette gøre dig overvejelser om, hvad motorsaven skal bruges til, inden du går på indkøb:

  • Skal du bruge en fuldtidsprofessionel sav til træfældning?
  • Eller en fritids/hobbysav til brug i haven?

Behovet for motorsavens sværdlængde og ydeevne afgøres helt og holdent af dit svar på de spørgsmål.  Her på siden kan du læse mere om vores enkelte motorsaves specifikationer, og hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 98928366.

 

Sortiment til både privat og erhverv

Her på siden kan du se hele vores sortiment af motorsave. Et sortiment, der spænder fra den eldrevne hobby-sav til privatbrug, til den kraftige, fultidsproffesionelle sav, der kan bruges til fældning, beskæring og kløvning af træer og brænde. Der er således en motorsav til enhver opgave.

 

Vores mærker

Vi forhandler kun de bedste motorsave af højeste kvalitet. Vores mærker dækker således over:

  • Echo
  • Stiga
  • HITACHI
  • Solo

Alle er nogle af de mest kendte motorsavsproducenter, der er garanter for produkter med en lang holdbarhed og en høj kvalitet.

 

Hurtig levering

J.P.S. Entreprenør Materiel hører som virksomhed til i det nordjyske og servicere hovedsageligt kunder i områderne i og omkring Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring. Her på vores web-shop leverer vi dog til hele Danmark. Uanset hvor i landet, du befinder dig.