Leje af minigravere

Når arbejdet skal gøres nemmere

I næsten ethvert projekt, der involverer haven, er der et behov for at lave en udgravning eller flytte tungt materiale. Begge dele hårdt og opslidende arbejde, der tager tid. En minigraver gør dit arbejde lettere ved hurtigt og effektivt at udføre udgravningen eller andet. Ved leje af minigravere hos J.P.S. Entreprenør Materiel får du desuden givet en instruktion i, hvordan vores minigravere skal betjenes, så opgaven kan løses gnidningsfrit uden maskinproblemer. Siden 1980 har vi haft tilfredse kunder i områderne i og omkring Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring.

 

Minigravere til ethvert behov

Der findes forskellige typer af minigraver, der er forskellige i både størrelse og kraft. Det er afgørende at tage stilling til, hvor langt du skal grave i dybden samt hvilket underlag, der skal graves i, inden du lejer en minigraver. Du kan læse mere om de forskellige specifikationer på vores minigravere i vores udlejningskatalog. Ellers tilbyder vi også vores kunder faglig sparring og rådgivning i valget af minigraver til et givet projekt for at sikre, at de får den helt rigtige minigraver.

 

Det får du ved at leje hos os

Når du lejer hos os, kan du se frem til at få:

  • Maskiner, der jævnligt serviceres og vedligeholdes
  • Maskiner, der lever op til professionelle standarder og kvalitet
  • Vejledning og rådgivning i brugen af minigraver
  • Funktionelle minigravere, der er lette at betjene.

Således sikre vi, at vores kunder oplever, at det at leje hos os foregår gnidningsfrit og med høj tilfredshed.

 

Lej en minigraver i dag

Vi har et sortiment, der sikrer, at du kan leje den rigtige minigraver til lige netop dit behov. Har du specielle behov så kontakt os og lad os finde en løsning sammen. Vi kan træffes på tlf. 98928366 og udlejer minigravere til hele Nordjylland.

Minigravere