liftudlejning

Stor erfaring inden for liftudlejning

Hos J.P.S. Entreprenør Materiel har vi stor erfaring inden for liftudlejning. I over 30 år har vi leveret lifte til flere hundrede virksomheder til vilkårlige projekter. Fælles for alle de forskellige samarbejde har været vores store fokus på kundetilfredshed. Vi er klar over tidens vigtighed for vores kunder. Derfor sørger vi for hurtigt at levere liftene, som vores kunder efterspørger for på den måde at sikre, at projektet ikke går i stå i ventetiden.

Har du brug for en lift til et givet projekt, står vi til rådighed med et stor udvalg, der passer til dit behov.  Udlejningen kan vare alt fra en dag til et år. Vi leverer maskiner til døren i hele Nordjylland og kommer også gerne ud på byggepladsen.

 

Et stort udvalg af lifte

Der findes mange forskellige lifte. Typen af lift, der er behov for afgøres i sidste ende af opgavetypen. Vores udvalg af lifte spænder sig fra bom-og knækarmslifte til trailerlifte og sax-lifte samt teleskoplæssere. Når du skal vælge lift, kan du med rette gøre dig følgende overvejelser omkring, hvad liften skal kunne samt hvordan den skal bruges.

  • Arbejdshøjde
  • Rækkevidde
  • Løftekapacitet
  • Hvor langt ligger arbejdspunktet fra liften
  • Hvordan er underlagets form

Du kan læse mere om de tekniske specifikationer på vores lifte i vores udlejningskatalog her på hjemmesiden. Hos J.P.S. Entreprenør Materiel gør vi brug af vores store erfaring inden for liftudlejning til at give gode råd og sparring omkring hvilken lift, der er fordelagtig til lige netop dit projekt.

 

Lej den rigtige lift i dag

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har behov en lift i områderne omkring Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn. Vores lastbiler leverer hurtigt og effektivt en lift af høj kvalitet ud til dig for at sikre, at du hverken spilder tid på at vente på maskinen indtil projektets start eller oplever maskinproblemer under projektet. Kontakt os på 98928366 for at leje en lift.

Liftudlejning banner