Leje af havefræser

Hemmeligheden bag den flotte have

Hos J. P. S. Entreprenør Materiel er en af vores foretrukne havemaskiner havefræseren på grund af den store betydning den har i projektet om en flot have.

Havefræseren er en havemaskine, der vender jorden i din have, så den dybe jord også iltes og mineralerne fordeles ud. Det er i sig selv en simpel opgave, men den rette iltning og mineralsammensætning er altafgørende for, at planterne i din have kan udvikle sig optimalt.

Du behøver ikke at være maskinekspert for at gøre brug af havefræseren. Faktisk er den en af de mere simple havemaskiner. Med fire grundlæggende bestanddele; knive, en motor, gear og et ydre skelet til at holde det hele sammen, kræver det ikke stor haveekspertise at betjene den.

 

Lej i stedet for at købe og spar penge

Det er ikke nødvendigt at bruge havefræseren jævnligt, men engang i året – inden planter spirer ud, er det vigtigt, at du får taget den i brug, så jorden i din have også har de optimale forhold dette år. På grund af det lille brugsbehov kan en investering i en havefræser virke som spildte penge.

Hos J. P. S. Entreprenør Materiel har vi et stort udvalg af havefræsere i forskellige størrelser og former, som vi udlejer. Vi har en havefræser til både den store have og den lille have, haven med mange sten og få sten. Du kan bl.a. vælge mellem:

  • Elektronisk havefræser
  • Benzindreven havefræser

Vi udlejer havefræsere af høj kvalitet til en overskuelig pris, så du kan få den flotte have uden at sprænge budgettet og uden maskinbesvær.

 

Ring for rådgivning og sparring

Vi er behjælpelige med at vælge den rigtige fræser til din have og giver også gerne en kort introduktion til betjeningen af maskinen, så du er bedst mulig forberedt til at gøre din have flot. Hvis du gerne vil høre mere om, hvilke fræsere, vi udlejer, og hvad de kan hver i sær er du velkommen til at kontakte os. Vi udlejer i det meste af Nordjylland- især i Brøndslev, Frederikshavn og Hjørring.

Vi træffes på tlf. : 98928366